Babagan Kita

changyao1

Diadegake ing taun 1949

PABRIK FARMACEUTICAL CHANGZHOU (CPF)

SEPUL JUTA

Total aset

Area total

+
WONG WONG

Cacahe karyawan

PCS

Anak perusahaan duweke kabeh

PCS

Institut Riset Obat

PCS

Persetujuan produksi formulasi

+
JENIS-JENIS

API, penengah

MILYAR

Kapasitas persiapan produksi rata-rata tahunan

+
TON

Kapasitas bahan baku

PCS

Maneka lokakarya produksi

Sapa sing WE

Pabrik Farmasi Changzhou (CPF) minangka pabrikan apotek API sing misuwur, formulasi rampung ing China, sing dununge ing Changzhou, provinsi Jiangsu. CPF didegaké ing taun 1949. Jembaré 300.000m2 lan nggarap 1450+ staf, kalebu luwih saka 300 teknisi kanthi spesialisasi sing beda-beda. Khusus kanggo ngasilake obat-obatan lan obat-obatan kardiovaskular, saben taun output 30 jinis API luwih saka 3000 ton lan 120 jinis formulasi rampung luwih saka 8.000 yuta tablet.

Pabrik Ahli Obat Kardiovaskular

+

Proyek riset

%

Investasi R&D tahunan ngasilake penghasilan penjualan tahunan

+

Investasi R&D tahunan ngasilake penghasilan penjualan tahunan

Kapasitas bahan baku

+

Sales elit

+

Negara lan wilayah ekspor API

+

Yuta persiapan yuan diekspor menyang pasar AS

+

Macem-macem gelar kehormatan miturut negara, provinsi, kutha lan industri

SUBSIDIARI KAMI

CPF duwe 2 anak perusahaan sing diduweni: Changzhou Wuxin lan Nantong Chanyoo. Lan Nantong Chanyoo uga wis disetujoni dening audit USFDA, EUGMP, PMDA lan CFDA. CPF uga duwe 1 Institut Farmakologi.

Changzhou Wuxin

Changzhou Wuxin

Nantong Chanyoo Pharmatech

Nantong Chanyoo Pharmatech

Changzhou Pharmaceutical

Changzhou Farmasi

Kwalifikasi Kita

Pabrik kasebut nindakake manajemen lan produksi miturut syarat GMP. Produk kasebut diekspor menyang luwih saka 50 negara. Pabrik kasebut wis disetujoni dening audit AS US kaping 16, lan uga disetujoni dening audit EUGMP, PMDA, CGMP, lan uga akeh pelanggan pelanggan misuwur ing saindenging jagad. Lan kita uga wis kerja bareng Novartis, Sanofi, GSK, Merck, Roche, Pfizer, TEVA, Apotex, lan Sun Pharma.

2018 GMP-2
GMP-of-PMDA-in-Chanyoo-平成28年08月03日 Nantong-Chanyoo-Pharmatech-Co
原料药GMP证书201811(captopril ,thalidomide etc)
FDA-EIR-Letter-201901
Penghargaan Kita

 CPF nampa 50+ merek lan penghargaan Nasional utawa Provinsi, kayata: "100 perusahaan industri farmasi paling dhuwur ing China", "perusahaan kredit tingkat China AAA", "merek ekspor API Nasional sing apik", "perusahaan Hi-Tech China" lan liya-liyane. .

13
14
15
16
19
20
Mitra Utama

Kerja sama internasional
International cooperation
Kerja sama domestik
Domestic cooperation